Stavili su kuću na PRODAJU, ali ko god je UŠAO da pogleda nije se ZADRŽAO DUŽE OD DVA MINUTA – Evo koji je razlog (FOTO) – Vas Magazin
Zanimljivosti

Stavili su kuću na PRODAJU, ali ko god je UŠAO da pogleda nije se ZADRŽAO DUŽE OD DVA MINUTA – Evo koji je razlog (FOTO)

 

Kada imate svoju vlastitu kući vjervatn ćete se potruditi da je uredite onak kako vama odgovara, a ljudi koji su željeli da kupe tu kuću, nisu mgli ostati unutra duže od dva minuta…Razlog ne nevjerovatan.


Jedan stariji bračni par je odlučio da proda kuću, a u britanskom gradu Midlseks se nalazi njihova kuća, ali kupci koji su dolazili da kupe su odmah odustajali. Nije ništa strašno u pitanju, nego ih je odbijala boja koju su zatekli u ovoj kući, piše “Novi“.

Naime, sve je bilo u znaku ljubičaste boje, svaki dio je obojen skoro u ljubičastu boju, a to je ono što je nerviralo sve. Ko god bi ušao, odmah bi i izašao kada bi vidio kako izgleda kuća iznutra. Da li je bilo pretjerivanja kupaca ili ipak vlasnika koji su pretjerali u bojenju odredite vi sami…

Sada imate priliku da vidite kako izgledaju ove kuće… Da li vam se dopada?loading...
To Top