Pomiješala je sodu bikarbonu i vrelu vodu, namazala ispod nosa i legla da spava: Kada se ujutro probudila NIJE MOGLA VJEROVATI! – Online kuharica
Zdravlje-savjeti

Pomiješala je sodu bikarbonu i vrelu vodu, namazala ispod nosa i legla da spava: Kada se ujutro probudila NIJE MOGLA VJEROVATI!

 

Uklanjanje dlaka sa lica nije lako za žene kao kod muškaraca. Obavezno pogledajte ove jednostavne načine kako da ih se riješite!

Soda-bikarbona


Ovo uradite samo pred spavanje. 1 kašiku sode bikarbone pomješati u 200ml ključale vode i ostavite da se ohladi. Namočite pamučnu krpicu i ostavite da se malo osuši, a zatim primjenite na područje neželjenih dlaka. Pričvrstite i ostavite preko noći. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti, piše “Novi“…


Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti.

Bijeli luk

Uzeti par čehna svhežeg bijelog luka i iscijediti sok iz njih. Nanesite na kožu 4-5 puta dnevno po 30 minuta svaki dan, kako biste dobili željene rezultate. Nakon toga isperite lice vodom i blagim sapunom i nanesite kremu za lice. Ponovite postupak dok nestanu neželjene dlake.

To Top